Gedung Niaga Forum

Perniagaan Melalui Berforum
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Peluang Pendapatan Rm 30 Setiap Jualan.Pendaftaran Percuma!

Go down 
AuthorMessage
wellter

avatar

Posts : 6
Join date : 2011-08-23
Age : 29

PostSubject: Peluang Pendapatan Rm 30 Setiap Jualan.Pendaftaran Percuma!   Thu May 24, 2012 10:16 pmSalam Sejahtera
Adakah Anda Seorang Pemilik Blog?Ataupun Anda Seorang yang rajin mencari program affiliate untuk menjana pendapatan dengan hanya promosi sahaja?
Jika ya..

Saya,Admin Kepada Pakej WellFX Forex System 2012 kini membuka peluang kepada anda,tidak kira sama ada anda seorang pemilik blog mahupun individu yang berminat untuk menjadi agen pemasaran (Affiliate) untuk laman web saya iaitu http://wellfxsystem.com

Bagaimana Untuk Menjadi Affiliate?
Untuk Menjadi Agen Pemasaran (Affiliate),Anda hanya perlu ke laman web saya di http://wellfxsystem.com dan kemudian pilih halaman Affiliate atau anda boleh terus ke link ini http://wellfxsystem.com/affiliates/index.php ,Kemudian anda pilih untuk mendaftar sebagai Agen Pemasaran.
Tiada Sebarang Yuran dikenakan..ianya percuma...sila pastikan anda mengisi maklumat yang tepat dan betul agar ianya memudahkan saya untuk membayar komisen kepada anda. setiap maklumat anda akan dirahsiakan untuk melindungi maklumat peribadi anda. setelah selesai mendaftar sebagai Agen Pemasaran,Anda Boleh Memulakan Promosi dengan link affiliate anda.

Berapakah Komisen yang akan dibayar kepada Agen Pemasaran?
Jika Anda Sebagai Agen Pemasaran (Affiliate) berjaya menghasilkan Jualan,Komisen Rm 30 akan dibayar untuk setiap jualan yang telah disahkan. Agen Pemasaran Boleh Withdraw Verified Komisen Pada Bila-bila masa sahaja..Artikel Penuh Di Wellfxsystem Blog
Back to top Go down
View user profile http://cityiklan.blogspot.com
 
Peluang Pendapatan Rm 30 Setiap Jualan.Pendaftaran Percuma!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gedung Niaga Forum :: Kedai Niaga Anda-
Jump to: