Gedung Niaga Forum

Perniagaan Melalui Berforum
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Panik dengan berat badan anda? Ingin kurus? Supplemen untuk kurus ada disini..

Go down 
AuthorMessage
rafaliahPosts : 3
Join date : 2011-10-05

PostSubject: Panik dengan berat badan anda? Ingin kurus? Supplemen untuk kurus ada disini..   Fri Oct 14, 2011 9:21 am

Shape-Up Program :

adalah untuk mereka yang mahu menguruskan badan, dan membuang lemak yang berlebihan dalam badan. Kebaikan program ini ialah ia menjadikan badan lebih ramping dan langsing, lebih bertenaga, lebih berkeyakinan dan meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.

Produk untuk Shape Up Program terdiri daripada:1.Cinch Shake
(Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.)

2.Fiber Unflavored - Serbuk serat semulajadi yang tidak berperisa sangat kaya dengan Vitamin C. Ia membantu sistem penghadaman dan ia berupaya memanjangkan waktu kekalan makanan dalam bahagian perut dan membuatkan anda berasa kenyang. Hal demikian dapat membantu anda mengurangkan pengambilan makanan dan kalori.

3.Lecitin - ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak)..Tahukah anda..Lecitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian...

4. Herb Lax - the most effective, gentle colon detox and cleanser
________________________________________________________
”Jika anda inginkan jadual mkn dan pilihan suplemen utk konflik berat badan yg bersesuaian dgn budget anda, sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk @ sms saya di 0122541296. Pakej basic hanyalah dlm range RM165-RM200..Ia mampu dimiliki oleh sesiapa pun. Dan pastinya LIMITED FREE GIFT hanya untuk anda ~ My Lovely Customer(s)..(^_^)
Back to top Go down
View user profile
 
Panik dengan berat badan anda? Ingin kurus? Supplemen untuk kurus ada disini..
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gedung Niaga Forum :: Kedai Niaga Anda-
Jump to: